11:30
Засідання міського методичного об'єднання із зарубіжної літератури

    18 грудня відбулася зустріч за круглим столом учителів зарубіжної літератури міста, на якій обговорювалося питання мотивації навчальної діяльності учнів як умова формування пізнавального процесу та літературних компетенцій на уроках зарубіжної літератури ( з використанням ключових месенджів науково-практичного проекту «Філологічний Олімп»).

  

      Метою зустрічі було підвищення професійної компетентності педагогічних працівників із питань здійснення науково-методичного супроводу навчання зарубіжної літератури, формування готовності педагогічних працівників до інноваційної діяльності.

   

         Під час цієї зустрічі учитель української мови, літератури та зарубіжної літератури Сухолейстер Л.О. ознайомила присутніх з програмою реалізації науково-педагогічного проекту «Філологічний Олімп» на 2016-2020роки. А також провела презентацію-месендж «А я роблю так…», де представила сучасні технології та можливості їх застосування на уроках літератури. Учитель провела майстер-клас із створення інфографіки.

         Учитель української мови та літератури, зарубіжної літератури Горбачук С.А. провела методичний тренінг «КЗЗ на уроках літератури». Практичний психолог Грибок О.В.  провела заняття-подорож «Мій внутрішній світ».

 

         На зустріч із учителями була запрошена дубенська журналістка, письменниця Юлія Лісовська, яка презентувала свою творчу діяльність та ознайомила присутніх із участю у першому конкурсі історичних оповідань.

Учасники зустрічі отримали позитив та нові ідеї для педагогічної діяльності.

Переглядів: 388 | Додав: dubno-school7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close